Chili fazolová omáčka Toban Djan je tradiční asijská omáčka, která je velmi populární v jihovýchodní Asii. Tato omáčka se vyrábí ze sójových bobů, fazolí, papriky a dalších vybraných ingrediencí. Má ostrou a pikantní chuť, kterou si zamilují milovníci kořeněných jídel. Toban Djan se používá jako základ pro mnoho pálivých omáček a marinád. Může se použít k ochucení různých druhů masa, ryb, zeleniny nebo těstovin. Pokud chcete vaše jídlo obohatit o jedinečnou chuť s lehkou ostrou příchutí, chilli... Celý popis

Koupit za 129 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Chili fazolová omáčka Toban Djan je tradiční asijská omáčka, která je velmi populární v jihovýchodní Asii. Tato omáčka se vyrábí ze sójových bobů, fazolí, papriky a dalších vybraných ingrediencí. Má ostrou a pikantní chuť, kterou si zamilují milovníci kořeněných jídel. Toban Djan se používá jako základ pro mnoho pálivých omáček a marinád. Může se použít k ochucení různých druhů masa, ryb, zeleniny nebo těstovin. Pokud chcete vaše jídlo obohatit o jedinečnou chuť s lehkou ostrou příchutí, chilli fazolová omáčka Toban Djan je tou správnou volbou. Tato omáčka je k dispozici v různých variantách - od mírné až po extrémně pálivou. Proto může být použita v různých pokrmech dle vašich preference a vkusu. Chilli fazolová omáčka Toban Djan je oblíbeným doplňkem v asijské kuchyni a stane se i vaším oblíbeným kořenícím prostředkem po prvním použití.
Složení: slané chilli papričky 48 %, voda, fermentovaná sójová pasta (voda, sůl, sójové boby, pšeničná mouka), fermentovaná pasta z bobů 9 % (boby, voda, sůl, pšeničná mouka), cukr, modifikovaný kukuřičný škrob, sušený česnek 1 % , chilli paprička v prášku, sójový olej, kyselina: E270, zvýrazňovač chuti: E631, E627.
Hmotnost: 368 g
Země původu: Hongkong
Recept s tímto produktem:
Mapo tofu
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Lee Kum Kee
Druh chilli