Popis produktu Jihočeský tvaroh je nezbytnou surovinou pro tradiční českou kuchyni. Má vysoký obsah tuku – je hladší s krémovitější konzistencí a hodí se spíše pro studenou kuchyni (pomazánky, dezerty). Díky naší speciální technologii nedochází k uvolňování syrovátky během skladování a tím dosahujeme toho, že konzistence tvarohu je jemnější a nedusivá ve srovnání s klasickým měkkým tvarohem. Přítomné syrovátkové bílkoviny navíc obsahují esenciální aminokyseliny a zvyšují výživovou hodnotu tvarohu.... Celý popis

Koupit za 30 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Popis produktu

Jihočeský tvaroh je nezbytnou surovinou pro tradiční českou kuchyni. Má vysoký obsah tuku – je hladší s krémovitější konzistencí a hodí se spíše pro studenou kuchyni (pomazánky, dezerty). Díky naší speciální technologii nedochází k uvolňování syrovátky během skladování a tím dosahujeme toho, že konzistence tvarohu je jemnější a nedusivá ve srovnání s klasickým měkkým tvarohem. Přítomné syrovátkové bílkoviny navíc obsahují esenciální aminokyseliny a zvyšují výživovou hodnotu tvarohu. Navíc je v praktickém vaničkovém balení. Splňuje požadavky bezlepkové diety.

Skladování: Uchovejte při teplotě (2–8) °C. Po otevření ihned spotřebujte.

Výrobce: Madeta a.s. Rudolfovská 246/83, 370 50 České Budějovice

Uchovejte při teplotě od 4 °C do 8 °C. Po otevření ihned spotřebujte.

Složení

Složení: MLÉKO, SMETANA, SMETANOVÁ KULTURA s termofilní mikroflórou

Alergeny: Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota:
578 kJ (138 kcal)

Tuky
9,0 g

z toho nasycené mastné kyseliny
5,9 g

Sacharidy
3,9 g

z toho cukry
3,9 g

Bílkoviny
10,5 g

Sůl
0,09 g

Sůl je obsažena výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku

- Země původu: Česká republika
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Madeta
Hmotnost 250 g
Bio ne
Druh tučné